p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Νέος Μετεωρολογικός σταθμός στην Φολόη Ηλείας

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την λειτουργία ενός νέου μετεωρολογικού σταθμού στο Λάλα πρωτεύουσα του Δήμου Φολόης στο Ν.Ηλείας. Ο σταθμός είναι ιδιοκτησία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που αποκτήθηκε από δωρεά του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος". H εγκατάσταση έγινε στο Δημαρχείο. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Φολόης, τον Δήμαρχο Γιάννη Μαρούντα για την μεγάλη και πρωτοφανή κινητοποίηση του Δήμου, τους αντιδημάρχους , το προσωπικό του δήμου και τους κατοίκους του Λάλα, μπράβο τους για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν.

Ευχαριστούμε θερμά τους:
Καρκούλια Νικόλαο, Κωστόπουλο Απόστολο, Δημητρόπουλο Θεόδωρο, Νικολόπουλο Χρήστο και όλους όσους βοήθησαν και μου διαφεύγουν τα ονόματα τους.

Ο σταθμός μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο στο
http://www.meteo.gr/stations/foloi/

Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: