p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΛΑ!

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΛΑ ¨Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" προχώρησε στην έκδοση εφημερίδας με τον τίτλο"ΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΛΑ"
Όταν η αγάπη για τον τόπο γίνεται δημιουργία....οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον σύλλογο του όμορφου ΛΑΛΑ προσπάθησαν με μεράκι και αγάπη να διαφυλάξουν την παρακαταθήκη που κληρονόμησαν σε αυτούς οι προπάτορές τους και στοχεύουν στη διάσωση και την ανάδειξη των στοιχείων της κληρονομιάς, του πολιτισμού τους. η εφημερίδα που εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο αυτής της φιλότιμης προσπάθειας.... Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι στην εφημερίδα τους: "νεος άνεμος πνέει στο χωριό μας. άνεμος, που κρύβει μεσα του τη φαντασία, αλλά και την κοινωνική ευθύνη. Την περηφάνια για τον τόπο μας. Tη λαχτάρα να γεφυρωθεί το χθες με το σήμερα, ώστε να μην ξεθωριασουν τα χρώματα του παρελθόντος..."
την εφημερίδα μπορείτε να την διαβάσετε εδώ: http://www.scribd.com/doc/14054698/h-Prwth-Mas-Efhmerida

1 σχόλιο:

EVGENIA SKARTSIARIS είπε...

SAS EYXARISTOYME OLOI!!!EINAI H PRWTH MAS PROSPA8EIA GIA THN ENHMERWSH TOY KOSMOY!