p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΛΕΝΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΆ ΔΗΜΑΡΧΕ ΩΛΕΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΥΠΈΣΤΗ ΤΟ 2007 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΑΣ.
ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ:
Μετά από πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και την έγκριση του αιτήματος μας από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας , ήρθε στην Αγία Άννα την Δευτέρα 25 Μαΐου γκρέιτερ της νομαρχίας προκειμένου να συντηρήσει την αγροτική οδοποιία του χωρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα και σύμφωνα με τις ημέρες που είχε δοθεί άδεια από την Ν.Α. το γρέιτερ θα εργάζονταν όσες μέρες χρειάζονταν , λύνοντας έτσι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζομε καθημερινά.
Με έκπληξη ,όμως , είδαμε την Τρίτη το πρωί (μέρα που θα άρχιζαν οι εργασίες) το εν λόγω μηχάνημα να φεύγει προς άλλη κατεύθυνση . Ο χειριστής του είχε πάρει άλλη εντολή από την αρχική.
Μετά από τις πρώτες εξηγήσεις που μας δόθηκαν τηλεφωνικώς τόσο από τον αρμόδιο για τα μηχανήματα υπάλληλο της νομαρχίας όσο και από στελέχη της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης το Δ.Σ. του Συλλόγου Πυρόπληκτων Αγίας Άννας έκανε παράσταση διαμαρτυρίας επισκεπτόμενο τον αρμόδιο αντινομάρχη κ. Ευγένιο Μπαλκάμο την Παρασκευή 27 Μαΐου. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχαμε το γρέιτερ έφυγε άπραγο από το χωρίο μας επειδή ο δήμαρχος Ωλένης κ. Γιάννης Παναγόπουλος δεν επέτρεψε να γίνει καμία εργασία στην αγροτική οδοποιία της Αγίας Άννας .
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συνήλθε εκτάκτως ,το Σάββατο 30 Μαΐου , σε ανοικτή συνεδρίαση και αφού άκουσε και τις απόψεις των παριστάμενων κατοίκων αποφάσισε ομόφωνα να καταδικάσει με τον πλέον απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο την ενέργεια του κ. Παναγόπουλου. Τόσο οι παριστάμενοι όσο και τα μέλη του Δ.Σ. εκτιμούν ότι ο δήμαρχος το μόνο καλό που θα μπορούσε να κάνει και προς τους πυρόπληκτους δημότες του αλλά και στο ταμείο του δήμου Ωλένης ήταν να συνηγορήσει προς την νομαρχία για την μεγαλύτερη δυνατή παραμονή του μηχανήματος και στην Αγία Άννα και στα υπόλοιπα χώρια του δήμου του. Μάλιστα, για ένα επιπλέον λόγο, η ανταπόκριση της νομαρχίας σε αίτημα ενός φορέα έπρεπε δίχως άλλο να στηριχθεί και από τον δήμαρχο αφού μέχρι και σήμερα η αγροτική οδοποιία της Αγίας Άννας είναι αδιάβατη σε πολλά σημεία .
Τέλος τόσο το Δ.Σ. όσο και οι παριστάμενοι εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την νομαρχιακή αυτοδιοίκηση για την ευαισθησία που έδειξε στο αίτημα μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος .



Μετά τιμής
Δ.Σ.
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ
ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: