p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

το νέο Δ.Σ Συλλόγου των Απανταχού Δουκιωτών "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"

Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ Συλλόγου των Απανταχού Δουκιωτών "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, παρουσία σημαντικού αριθμού μελών. η σύνθεση της νέου Δ.Σ είναι η παρακάτω:  
προεδρος: Νικόλαος Μιχόπουλος, Αντιπρόεδρος Δημήτριος Πατέλης, Γεν.Γραμματέας Ανδρέας Παπακωνσταντίνου,Ταμίας κων/να Γερασιμοπούλου και μελη Ουρανία Αποστολοπούλου, Αριστείδης Γιαννόπουλος, Γεωργία Κανελλοπούλου και Νικόλαος Παπαδόπουλος.
Με διάφορες ενέργειες και σε συνεργασία με το Δήμο Φολόης θα επιδιώξουμε να αναγνωριστεί ο ρόλος του ιστορικού χωριού μας και η δημιουργία πολιτιστικού κέντρου στο πρώην Γυμνάσιο Δούκα που επί σειρά ετών έδωσε τα φώτα της γνώσης σε όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής της ορεινής Ηλείας, αναφέρει το νέο συμβούλιο. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: