p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Aπεχθές επεισόδιο μέσα στο Δημαρχείο Λαμπείας

Προσπαθούν να κουκουλώσουν, ένα θλιβερό όσο και απεχθές επεισόδιο που συνέβη μέσα στο Δημαρχείο Λαμπείας; 
      Έκπληκτοι  και έντρομοι οι υπάλληλοι του Δήμου και οι δημότες Λαμπείας είδαν (ή πληροφορήθηκαν εκ των υστέρων) σήμερα περί την 12η μεσημβρινή μέσα στο Δημαρχείο Λαμπείας τον Αντιδήμαρχο Λαμπείας κ. Δ. Ανδριόπουλο να εκσφενδονίζει βαρύ γυάλινο αντικείμενο (βάζο) εναντίον του δημότη Λαμπείας και ιδιοκτήτη καφετέρειας κ. Β. Πέτρου και να τον τραυματίζει σε ζωτικό σημείο της κεφαλής του!!!. Στη συνέχεια οι δημότες είδαν το θύμα-τραυματία να μετεφέρεται στο Νοσοκομείο και τον θύτη Αντιδήμαρχο να οδηγείται από τον Διοικητή του Αστ. Σταθμού στην Αστυνομία Λαμπείας.
      Δεν γνωρίζουμε τους λόγους της διένεξης που προηγήθηκε  της απεχθούς και θλιβερής πράξης του κ. Αντιδημάρχου (ανώτατος   Αξιωματικός της Αστυνομίας ε.α., πάντως την χαρακτήρισε δολοφονική απόπειρα!!), αλλά η αγανάκτηση των δημοτών Λαμπείας έχει φτάσει στο κατακόρυφο, γιατί ο δράστης δεν είναι όποιος-όποιος αλλά είναι θεσμικό όργανο της Πολιτείας που η αποτρόπαια πράξη του προκάλεσε την πλέον αλγεινή εντύπωση.
      Όμως περισσότερο αγανακτισμένοι και θυμωμένοι είναι οι δημότες Λαμπείας, όταν είδαν τον δράστη Αντιδήμαρχο μετά από λίγο να φεύγει ανενόχλητος   από τον Αστυνομικό Σταθμό αντί να οδηγηθεί στην αυτόφωρη δικαστική διαδικασία που θα υφίστατο και ο τελευταίος πολίτης πόσο μάλλον  ο αιρετός άρχων που πρέπει να είναι άψογος και τύπος και υπογραμμός. Αυτό προκαλεί τους πολίτες και τραυματίζει σοβαρά το περί δικαίου αίσθημα.
      Ποιος μεσολάβησε, ποιος παρενέβη και αφέθη ελεύθερος; Ποιος θα μας προφυλάξει από εκείνους που τάχτηκαν θεματοφύλακες των Νόμων και ηθικής τάξης;
      Τα ερωτήματα απευθύνονται στην Αστυνομία της Ηλείας, την Εισαγγελική Αρχή, τη Νομαρχία Ηλείας, στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, τα ΜΜΕ.
      Ας μας απαντήσουν. 
Ο πρόεδρος
Σωτήρης Σωτηρόπουλος
(ιατρός, εκδότης του περιοδικού»ΔΙΒΡΗ» και πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών «Κοινωνική Ένωση Αναδημιουργίας») 

1 σχόλιο:

Katerina είπε...

TELIKA EZHSE O ANTHRWPOS?