p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Θεολογικό Συνέδριο στην Ιερά Μητρόπολη Ηλείας


H Ιερά Μητρόπολη Ηλείας διοργανώνει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, το Θεολογικό της Συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2011. Θέμα του φετινού Συνεδρίου είναι: "Ιστορία - Θεολογία και Γλώσσα της Λειτουργίας".

Εισηγητές του Θεολογικού Συνεδρίου θα είναι: 
Ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Σκιαδαρέλης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα:"Η Θεία Ευχαριστία ως αγιασμός του κόσμου (Με βάση την Καινή Διαθήκη).
Ο κ. Παναγιώτης Σκαλτσής, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα: "Ιστορική και Θεολογική προσέγγισις της Θείας Λειτουργίας".
Ο κ. Γεώργιος Φίλιας, Καθηγητής του Τμήματος Ποιμαντικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα:"Προβληματική στη Λειτουργική Γλώσσα".

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Πλήρες Πρόγραμμα του Θεολογικού Συνεδρίου μπορείτε να δείτε εδώ
σύνδεσμος Κληρικών Χίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: