p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ «ΩΛΟΝΟΥ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής
Kληρονομιάς Ερυμάνθου - Φολόης ο «ΩΛΟΝΟΣ»
Έδρα: Λαμπεία Hλείας
O "Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ερυμάνθου–Φολόης" ο «ΩΛΟΝΟΣ», μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής του διευρυμένου δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας, δια μέσου της ιστοσελίδας antroni.gr, συγχαίρει τον δήμαρχο κ. Ευθύμιο Κοτζιά, τους δημοτικούς συμβούλους και τα κοινοτικά συμβούλια και τους εύχεται προκοπή και καλή θητεία.
Ο Σύλλογος αποβλέπει σε μια εποικοδομητική συνεργασία με την δημοτική αρχή, όσον αφορά τα πολιτιστικά ζητήματα, του νέου Καλλικρατικού δήμου, για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στην προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.
Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που διανύει ο τόπος μας, ευχόμαστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και ν' ανταποκριθείτε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι σύλλογος θα παρευρίσκεται στο πλευρό σας καθ' όλη την διάρκεια της θητείας σας, προσφέροντας την αμέριστη βοήθειά του.
                                 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                ΤΑ ΜΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: