p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Χοροεσπερίδα συλλόγου Πέρσαινας



Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Περσαιναίων Ηλείας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του στο κέντρο διασκεδάσεως «ΦΑΡΟΣ», στην Αθήνα.

Picture
 Οι Περσαιναίοι της Αθήνας παρ' όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης αγκάλιασαν και στήριξαν γι' άλλη μια φορά τον σύλλογό τους. Έδωσαν το παρών με τις οικογένειές τους, έφεραν φίλους, έφαγαν, ήπιαν και διασκέδασαν μέχρι το πρωϊ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Πέτρος Γιαννακόπουλος, η ιδιαιτέρα του βουλευτή Ηλείας κ. Τάκη Αντωνακόπουλου κυρία Θεώνη Παπανδρέου, οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Σικοτακόπουλος Νικόλαος και Λινάρδος Γεώργιος, ο πρώην σύμβουλος του δήμου Φολόης Νικολόπουλος Νίκος και ο Κυριακόπουλος Ανδρέας μέλος του συλλόγου Φολόης με τον γιό του Μεγακλή.

.

Picture
Ευχές απέστειλαν τηλεφωνικώς: ο βουλευτής Ηλείας κ. Κωνσταντίνος Τζαβάρας, ο πρόεδρος του Πανηλειακού συλλόγου Ν. Υόρκης, συγχωριανός μας κ. Δημητρόπουλος Ηλίας καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΣΕΣΗ και συγχωριανός μας κ. Αναστάσιος Αργυρακόπουλος.

Απόντες από την εκδήλωση ήταν όλοι οι τοπικοί φορείς του χωριού μας και αυτό μας λύπησε ιδιαίτερα.

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση
www.persaina.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: