p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας

ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!!

Από τις 18:00 της 25 Μαϊου, τόσο στο Σύνταγμα όσο και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα και στον Πύργο Ηλείας ξεκίνησε μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία, όπου άρχισε να ακούγεται η νεολαία και όχι μόνο. 
Ας δείξουμε λοιπόν ότι η σημερινή νεολαία δεν είναι σαν τις προηγούμενες, διεκδικεί ότι της ανήκει, αλλά αποτελεί μια γενιά με νέα νοοτροπία και ξεχωριστή ιδεολογία που θα φέρει ριζικές αλλαγές στην κοινωνία μας.
Η λέξη Αγνακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώνουμε ότι θέλουμε να βρεθούμε όλοι μαζί ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας.



Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του σ' αυτή την ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη.

Δικός μας αρχικός στόχος είναι να κατεβούμε με τα παιδιά μας, να γνωριστούμε με κάποιους, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς. Με αφορμή αυτό που όλοι ζούμε. Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις. Αυθόρμητα.

Οι διαχειριστές της σελίδας δεν είναι οργανωτές της εκδήλωσης. Ξεκίνησαν δύο και μετά για πρακτικούς λόγους (κυρίως διάδοσης) γίναν περισσότεροι. Όπως όλοι σας, είμαστε και εμείς αποκλειστικοί υπεύθυνοι των λόγων και πράξεών μας και εκφράζουμε μόνον τους εαυτούς μας.

Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και παρατάξεις. Επίσης διαδίδουμε την ίδια κίνηση που γίνεται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η κινητοποίηση αυτή, αποτελεί πρωτοβουλία απλών πολιτών και όχι πρωτοβουλία μελών κάποιας οργάνωσης ή οργανισμού.



ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΟΥ, Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΟΥ, ΞΥΠΝΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: