p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

«Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ»

Ο Σύλλογος Ολυμπίων γνωστοποιεί ότι πρόκειται να εκδόσει βιβλίο με τίτλο «Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ», στο οποίο θα συμπεριληφθούν όλοι οι γνωστοί και άγνωστοι πνευματικοί δημιουργοί (συγγραφείς) της πρώην Επαρχίας Ολυμπίας, σύμφωνα με την παλιά διοικητική της διαίρεση, δηλαδή και οι έχοντες την καταγωγή από την Τριφυλία και συγκεκριμένα από τα χωριά του πρώην Δήμου Είρας.

Όσοι «Ολύμπιοι» την καταγωγή (συμπεριλαμβανομένων και των συζύγων ανεξαρτήτως την καταγωγή) έχουν συγγραφική δραστηριότητα, δηλαδή έχουν εκδόσει, έστω κι ένα βιβλίο, οποιουδήποτε θέματος, παρακαλούνται να μας στείλουν, μέχρι 31-12-2011, κατά προτίμηση με e-mail στο vlamisk@hotmail.com ή σε ηλεκτρονική μορφή (CD, DVD) και στη διεύθυνση Προποντίδος 1-3, Ταχ.Κωδ 165 62, Γλυφάδα με αποδέκτη τον κ. Κων/νο Βλάμη, σύντομο βιογραφικό σημείωμα, με φωτογραφία τους. Στο σημείωμα υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφονται αναλυτικά οι εκδόσεις βιβλίων (τίτλος, εκδοτικός οίκος , ημερομηνία) και να αποσταλεί ένα βιβλίο από κάθε έκδοση, ώστε παράλληλα να δημιουργήσουμε τη «Βιβλιοθήκη Ολύμπιων Συγγραφέων», η οποία θα στεγάζεται στα Γραφεία του Συλλόγου μας.

Διευκρινίζεται ότι στο βιβλίο θα συμπεριληφθούν οι εκδόσεις βιβλίων των Συλλόγων και των Ομοσπονδιών, καθώς και όλες οι εκδόσεις εφημερίδων.

Στόχος μας είναι στα περιεχόμενα του βιβλίου να καταχωρηθούν όλοι οι Ολύμπιοι συγγραφείς, να μην ξεχαστούν κάποιοι και η έκδοση να έχει τη μέγιστη δυνατή πληρότητα ονομάτων.

Γι’ αυτό, παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν συμπατριώτες μας που έχουν συγγραφικό έργο (είτε ευρίσκονται εν ζωή στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό είτε έχουν αποθάνει σε βάθος χρόνου), που ενδεχομένως εμείς να μην γνωρίζουμε, να επικοινωνήσουν μαζί μας, στα τηλέφωνα κιν 6945822348 και 210-9620079 κ. Κων/νου Βλάμη, κιν. 6937401599 κ. Αγαθοκλή Παναγούλια, κιν. 6974603764 κ. Ευαγγελίας Αδαμοπούλου ή με οποιοδήποτε άλλο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ολυμπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: