p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ



 Κάτω από δυσμενείς  καιρικές συνθήκες , αλλά με κάθε μεγαλοπρέπεια , εορτάσθηκε ο αγιασμός των υδάτων στο δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας.
 Στην γέφυρα του Αλφειού στα Άσπρα Σπίτια  στις 11.30 το πρωί ,όπως είθισται τα τελευταία χρόνια, με πρωτοβουλία του  δήμου και  σε συνεργασία με τους φορείς της ευρύτερης περιοχής ένθεν κι ένθεν του ποταμού, πραγματοποιήθηκε από ιερείς η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα ορμητικά νερά του ποταμού.
 Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς  αφού «ευχήθηκε στους εορτάζοντας χρόνια πολλά και   στους παριστάμενους τα καλύτερα  για την νέα χρονιά.», αναφέρθηκε « στην ανάγκη που έχουμε όλοι μας , τούτες τις δύσκολες μέρες , από την  δύναμη του Αγίου Πνεύματος για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες» .   

 Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν  αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι πρόεδροι και τοπικοί σύμβουλοι της περιοχής , εκπρόσωποι φορέων και αρχών .
Η προγραμματισμένη δεξίωση στον χώρο της γέφυρας μεταφέρθηκε, λόγω καιρού,  στα καφενεία των Άσπρων Σπιτιών .  

Δεν υπάρχουν σχόλια: