p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Άννας Ηλείας


Το Δ. Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Άννας Ηλείας, ο «προφήτης Ηλίας» εύχεται σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους χρονιά πολλά και καλή χρονιά και να πραγματοποιηθούν σε όλους οι επιθυμίες και οι στόχοι τους.
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 και ώρα πέντε και τριάντα το απόγευμα , το Δ.Σ. του συλλόγου σας καλεί στα γραφεία του συλλόγου Ακομινάτου 51 (τρίτος παράλληλος της οδού Λιοσίων) προκειμένου να κόψουμε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα και να διεξαγάγουμε εκλογές, ύστερα από την αποτυχημένη προσπάθεια του προηγούμενου χρόνου (Φεβρουάριος) λόγω αποχής μελών και «υποψηφίων».
Επειδή το να συντηρούμε έναν ανενεργό σύλλογο όπως γίνεται το τελευταίο διάστημα είναι άβολο και καταχρηστικό για εμάς το Δ.Σ. και σίγουρα δεν πραγματοποιεί τις όποιες μικρές ή μεγάλες απαιτήσεις – προσδοκίες του συλλόγου θεωρούμε επιτακτική την παρουσία και την συμμετοχή όλων των συγχωριανών μας προκειμένου να κρατήσουμε τον σύλλογο ζωντανό και όσο μπορούμε να τον δυναμώσουμε.
Κάποτε για τους συγχωριανούς μας η λέξη σύλλογος προκαλούσε δέος. Τα τελευταία χρόνια μάλλον αδιαφορία. Πέρα από τα όποια λάθη μπορεί να έγιναν από την ίδρυση του συλλόγου έως σήμερα, τους διαφορετικούς ρυθμούς ζωής και από το μικρόβιο της πόλης = αποξένωση με τους γύρω μας, θα πρέπει να επανεξετάσουμε την σημασία της ύπαρξης του συλλόγου. Πλέον που τα πράγματα έχουν δυσκολέψει σε όλους τους τομείς η συνέχιση του συλλόγου ίσως να ξαναποκτά ρόλο. Η συνέλευση θα αποφασίσει και πιο θα είναι το μέλλον του συλλόγου σε περίπτωση μη σχηματισμού νέου συμβουλίου.

ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: