p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ



     
Την πρωτοχρονιάτικη πίττα των  εργαζόμενων  στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας
έκοψε  την Πέμπτη το μεσημέρι  ο δήμαρχος Θύμιος Κοτζιάς.
   Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ,  παρουσία  και των αντιδημάρχων  Γιώργου Δεββέ , Πέτρου Γιαννακόπουλου , Γιώργου Γεωργακόπουλου, Αλέξη Κατσάνη και Γιώργου Γαλύφα .
   Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος  αφού «ευχήθηκε σε όλους υγεία και προκοπή»  τόνισε
  «επειδή ζούμε τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης  και επειδή και  το 2013 θα είναι μια δύσκολη χρονιά , θα πρέπει, όλοι μαζί, με καλή συνεργασία και αλληλεγγύη να σταθούμε δίπλα στις ανάγκες του δημότη. Από όποια θέση και είναι ο καθένας μας, «να βάλουμε πλάτη»  για να δώσουμε – στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας – λύση στα προβλήματα του πολίτη. Για την επίτευξη του στόχου αυτού,  απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αρμονική συνεργασία των υπηρεσιών του δήμου. Γι’ αυτό σας καλώ όλους να δώσουμε τον καλύτερό εαυτό  μας  ώστε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των ημερών.  »
 Το τυχερό φλουρί έτυχε στην Μαρία Δεββέ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: