p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Διεκδικούν το πετρέλαιο στο Κατάκολο, ενώ έφυγαν νύχτα από τις Φιλιππίνες

Οσμή σκανδάλου αποπνέει η κοινοπραξία που διεκδικεί την έρευνα και την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Κατάκολο.

Η εταιρία GRECOIL στην οποία βασικοί μέτοχοι είναι η Viking Energy και η Thome Oil and Gas κουβαλάει αμαρτίες απο το παρελθόν και θεωρείται βέβαιο οτι θα συνεχιστούν και στην Ελλάδα.
Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει κύριο λόγο στο σχήμα έχει η εταιρία Viking Energy που συμμετείχε ενεργά στο έργο SC54A στις Φιλιππίνες το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Ο ιδρυτής της εταιρίας Conrad Clauson  πρώην Τραπεζικός υπάλληλος είχε κατηγορηθεί απο την Credit Suisse για υπεξαίρεση 750.000 ευρώ. Είχε εμπλακεί επίσης σε σκάνδαλο προμηθειών στην Φιλανδία.
Ο Olav Eek Thorstensen σε συνεργασία με τον   Conrad Clauson ο οποίος ήταν βασικός διαχειριστής της εταιρείας είχε αποσπάσει τεράστιες προμήθειες για εξοπλιστικά προγράμματα του Φινλανδικό κράτος τα οποία χρήματα τα μετέφεραν στην offshore εταιρία Ventelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: