p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ¨ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΜΑΣ “Και τώρα δεν είναι αργά για διεκδικήσεις”

Διαβάσαμε στα επετειακά της αποφράδας για την Ηλεία 24ης Αυγούστου δημοσιεύματα τις διαμαρτυρίες  και τους οδυρμούς της πολιτικής και τοπικής μας ηγεσίας για την καταχρηστική διάθεση του ταμείου Μολυβιάτη και για όσα δεν έκανε η πολιτεία για την αποκατάσταση των πυροπαθών και των κατεστραμμένων υποδομών. Επειδή φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στις ίδιες με εμάς διαπιστώσεις, θέλουμε να τους τονίσουμε ότι και τώρα δεν είναι αργά όπως ειπώθηκε για διεκδικήσεις.
Αργά είναι μόνο για εκείνους που δεν ξεκίνησαν ποτέ. Τους υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν ακόμα αδιάθετα από το ταμείο 95.000.000 ευρώ. Η κίνηση μας έχει δραστηριοποιηθεί για τη διεκδίκηση όλου του παραπάνω υπολοίπου για την Ηλεία στηριζόμενη στα στοιχεία που περιγράφονται στην επιστολή που σας κοινοποιήσαμε για δημοσίευση τα οποία κατέχουν βεβαίως και όλοι οι παράγοντες.
Το να εξαντλούμαστε σε παρωχημένες επικοινωνιακές ενέργειες με μνημόσυνα για όσα χάσαμε που όμως δεν προσπαθήσαμε ποτέ να ανακτήσουμε δεν θα αλλάξει τίποτα από την οδυνηρή για τον τόπο πραγματικότητα. 


                                                                                         Η ΚΙΝΗΣΗ
                                                                                “ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΜΑΣ”
                                                                 E-mail:   giatinileiamas@yahoo.gr
                                                                    Blog:    http://giatinileiamas.blogspot.gr
                                                                              





Δεν υπάρχουν σχόλια: