p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

200 τόνοι σκουπιδιών βρέθηκαν στο δρυοδάσος της Φολόης !

Παράλληλα με την έρευνα και την κατάσχεση στο αρχείο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Πύργου και μετά από δικαστική εντολή οι δασικές αρχές της Ηλείας , μετέβησαν χθες στο δρυοδάσος της Φολόης και με σκαπτικά μηχανήματα ανακάλυψαν πάνω από 200 τόνους απορριμμάτων . Τα σκουπίδια βρέθηκαν θαμμένα μέσα στο δάσος και σε έκταση που ανήκει σε έναν από τους έξι συλληφθέντες μέλος της εγκληματικής οργάνωσης .
Σύμφωνα με πληροφορίες τα σκουπίδια είχαν μεταφερθεί από την Καλαμάτα και είχαν ταφεί στο συγκεκριμένο σημείο όπου πριν από μερικούς μήνες είχε συλληφθεί ο εργολάβος – εγκέφαλος του κυκλώματος να επιχειρεί να τα θάψει εκεί .  

Οι δασικές αρχές βρίσκονται στο στάδιο σχετικού πορίσματος που θα αποτυπώνει ολόκληρη την εικόνα της βιβλικής – όπως την χαρακτηρίζουν – καταστροφής του προστατευόμενου δρυοδάσους της Φολόης από την εγκληματική δράση του κυκλώματος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο οροπέδιο της Φολόης έχουν εντοπιστεί συνολικά 18 σημεία ! όπου έχει γίνει ταφή απορριμμάτων.
Πηγή: apokalypseis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: