p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΒΡΗ: Εδώ γιατρός, εκεί γιατρός, πουθενά ο γιατρός!

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

 Για μια ακόμη φορά οι ηλικιωμένοι  περίμεναν τον γιατρό στον κήπο του Ιατρείου  Λαμπειας, δυστυχώς ο γιατρός δεν εμφανίστηκε. Το περίεργο είναι ότι οι υπεύθυνοι αυτή την φορά δεν αγνόησαν μόνο τις εκκλήσεις  των κατοίκων μιας ολόκληρης περιοχής ( πρώην δήμου Λαμπειας), αλλά αγνόησαν ακόμη και τις υποδείξεις της   6 ΥΠΕ που αναφέρει τα παρακάτω (βλέπε έγγραφο ΥΠΕ).

Όλοι εμείς (κάτοικοι περιοχής, σύλλογοι, κ.α) επειδή δεν βλέπουμε να έρχεται ο διορισμένος γιατρός μας, παρακαλούμε τον Δήμαρχο κ Κοτζιά να πάει σήμερα στον εισαγγελέα και να του εκθέσει τα γεγονότα. Ελπίζουμε ότι ο κ Κοτζιάς δεν θα καθυστερήσει γιατί το θέμα είναι επείγον και αφορά την υγεία των κατοίκων μιας ολόκληρης περιοχής.

Σημ Αναφέρω ότι το  Κ.Υ.  Σιμοπουλου και το Νοσοκομείο Αμαλιαδας αγνόησαν το έγγραφο της ΥΠΕ γιατί φαντάζομαι ότι η ΥΠΕ τους ενημέρωσε  τηλεφωνικά όπως έκανε με εμάς.

Σύλλογος Διβριωτων Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: