p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΑΥΜΑ θυμήθηκαν την «111»....Κοινή περιοδεία Κατσιφάρα - Λαζουρά

Τις εργασίες συντήρησης, βελτίωσης και αποκατάστασης που πρέπει να εκτελεστούν άμεσα στην Εθνική Οδό Πατρών - Τριπόλεως (πρώην «111»), 
στο ύψος των Καλαβρύτων, θα επιθεωρήσουν σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, συνοδεία τεχνικών κλιμακίων. Πρόσφατα, μέσα στον Αύγουστο, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έπειτα από την ολοκλήρωση της σχετικής δημοπρασίας, ενέκρινε την έναρξη εκτέλεσης του έργου, υπογράφοντας τη σύμβαση με το μειοδότη.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την Περιφέρεια («Συντήρηση- βελτίωση- αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας της ΕΟ «Πάτρα - Τριπόταμα - Διασταύρωση με ΕΟ 74' στα τμήματα αρμοδιότητας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας») συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ με πηγή χρηματοδότησης το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Ο κ. Κατσιφάρας θα βρίσκεται στις 10.30 σήμερα το πρωί στα Τριπόταμα Αροάνειας και μαζί με τον κ. Λαζουρά θα επιθεωρήσουν τη διαδρομή προς Πάος έως και τη Δίβρη, τα όρια του νομού Αχαΐας, στη Λαμπεία Ολυμπίας.
Στον συγκεκριμένο δρόμο, εκτός από τις σημαντικές φθορές, παρατηρούνται συχνά κατολισθήσεις.
http://www.pelop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: