p

Το δάσος της Φολόης, η Δίβρη, η Ανδρίτσαινα,το Αντρώνι, η Αγία Αννα,του Λάλα, το Γούμερο ,η Φιγαλεία, η Πηνεία, η Μίνθη και ο Ερύμανθος δεν είναι απλοί τουριστικοί προορισμοί..... Είναι μικρές πατρίδες!!!Η ορεινή Ηλεία είναι μια από τις περιοχές που ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει. Η ζωή συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές της όπως πριν από 50 χρόνια

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΉ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!


Το κίνημα των αγανακτισμένων του Πύργου Ηλείας αποτελεί ένα πολύ δραστήριο και μαζικό κίνημα, οι αποφάσεις του οποίου λαμβάνονται καθημερινά μέσω λαϊκής συνέλευσης και που εδώ και 40 μέρες έχει πραγματοποιήσει πολλές δυναμικές δράσεις.
Ενδεικτικά κάποιες από αυτές είναι:
η ανάρτηση πανώ “δεν πωλείται” στο χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας,
ο αποκλεισμός του δημαρχείου του Πύργου προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί το δημοτικό συμβούλιο που θα εγκαθιστούσε παρκόμετρα στην πόλη
καθώς και η αποστολή εξωδίκων στους Ηλείους βουλευτές σε περίπτωση που ψήφιζαν το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Όλες αυτές οι δράσεις όχι μόνο δεν τυγχάνουν καμιάς προβολής από τα τοπικά ΜΜΕ αλλά επίσης έχουν προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση των τοπικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ,
του γραμματέα την Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ
καθώς και των μεγαλοεκδοτών του νομού οι οποίοι έχουν επανειλλημένα κατηγορηθεί από το κίνημα ότι δεν προβάλλουν καθόλου τις απόψεις και τις δράσεις του κινήματος.

Οι προαναφερθέντες στοχοποιούν και συκοφαντούν μέλη του κινήματος, απειλώντας επίσημα και ανεπίσημα για ποινικές διώξεις καθώς ακόμα και για βίαιες ενέργειες σε βάρος τους σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Ως λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος έχοντας και εμείς βιώσει την καταστολή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναγωνιστές και δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι τέτοιες λογικές και πρακτικές όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας εξοργίζουν!
Η δημοκρατία και η ελεύθερη έκφραση δεν περιορίζονται και αυτοί που σήμερα με τις πολιτικές τους υποθηκεύουν το μέλλον μας, αργά ή γρήγορα θα πάρουν την απάντησή τους γιατί η δύναμη των λόγων και των πράξεών μας είναι ο σπόρος που θα φυτρώσει είτε το θέλουν έιτε όχι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: